28. veljače 2024.

(EU FONDOVI) Nove prilike 2021.-2027. - 1. ožujka stižu u Grad Biograd na Moru

U petak, 1. ožujka, s početkom u 10:00 sati, u Biogradu na Moru u prostorijama hotela Ilirija, održat će se informativno-edukativno događanje „EU FONDOVI – Nove prilike 2021.-2027.“, u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Događaj će otvoriti ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić.

Informativno-edukativni događaj pod nazivom „EU FONDOVI – Nove prilike 2021.-2027.“ namijenjen je predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave, predstavnicima regionalnih i lokalnih razvojnih agencija, korisnicima i potencijalnim korisnicima sredstava iz EU fondova te dionicima regionalnog i lokalnog razvoja.

Tijekom događanja uzvanicima će se predstaviti aktualne mogućnosti financiranja razvojnih projekata u okviru Kohezijske politike u financijskom razdoblju 2021.-2027. Ujedno će biti riječi i o industrijskoj tranziciji, ulaganjima u otoke kroz Višegodišnji financijski okvir 2021.-2027., Europskom socijalnom fondu plusu i pozivima koji slijede. Na panel raspravama će predstavnici lokalnih vlasti, poduzetnici i korisnici EU fondova predstaviti iskustva korištenja fondova Europske unije na lokalnoj razini i pripremu za korištenje sredstava u novom programskom razdoblju, a svi sudionici konferencije pozvani su pridružiti se raspravi.

Za sudjelovanje na događanju možete se prijaviti putem prijavnog obrasca na poveznici: https://bitly.ws/3dWXH

Broj mjesta je ograničen, a prijave će se zaprimati do 28. veljače 2024. ili do popunjena kapaciteta. Zainteresirani će moći pratiti događaj i preko live streama na Youtube kanalu Ministarstva EU fondovi Hrvatska.

Događanje možete pratiti uživo na službenom YouTube kanalu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije: https://bit.ly/YouTubeMRRFEU

Izvor: https://eufondovi.gov.hr

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA