13. ožujka 2024.

Potpisan ugovor o nastavku Programa "Zaželi" vrijedan 400 tisuća eura

Danas je u Splitu svečano potpisan ugovor o nastavku Programa "Zaželi" za Grad Biograd na Moru. Gradonačelnik Grada Biograda na Moru Ivan Knez, zajedno sa županom Splitsko-dalmatinske županije, Blaženkom Bobanom, te državnim tajnikom u Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Ivanom Vidišem, obilježio je ovaj značajan korak u poboljšanju kvalitete života najugroženijih stanovnika.
 
Program "Zaželi", koji je već pokazao svoju učinkovitost, dobio je daljnju financijsku podršku. Ovaj program, koji je osigurao nova radna mjesta za osam žena tijekom trogodišnjeg razdoblja, ima za cilj pružiti vitalnu podršku minimalno 48 starijih i nemoćnih osoba u njihovim domovima. Kroz pružanje usluga poput čišćenja, prijevoza i društvene interakcije, "Zaželi" nastoji unaprijediti kvalitetu života korisnika.
 
Gradonačelnik Ivan Knez istaknuo je važnost nastavka ovog programa, naglašavajući kako on ne samo pruža podršku korisnicima, već i pruža priliku za ekonomsku neovisnost i socijalnu inkluziju za žene koje će biti zaposlene kroz ovaj program. Istaknuo je ponos na zajednicu koja brine o svakom svom članu.
Natječaj za sudjelovanje u programu bit će uskoro objavljen, pružajući mogućnost za uključivanje i podršku onima kojima je to najpotrebnije.
IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA