09. travnja 2024.

Naziv projekta: EkoSort (JP ZO 03/2023)

Svrha projekta EkoSort je smanjenje količine biorazgradivog otpada koji se odlaže na odlagalištima otpada i doprinos povećanju stope odvojenog sakupljanja komunalnog otpada i recikliranja. Ovim projektom nabavljeno je 15.0000 naljepnica za spremnike za odvojeno prikupljanje otpada.
Nabavkom naljepnica informativno-edukativnog sadržaja doprinosi se edukaciji i informiranju javnosti o važnosti sprječavanja nastanka otpada, odvojenog sakupljanja komunalnog otpada i recikliranja.

Provođenje informativno-izobraznih aktivnosti o gospodarenju otpadom doprinosi edukaciji i informiranju lokalnog stanovništva i posjetitelja tijekom turističke sezone. Grad Biograd na Moru se obvezuje i dalje provoditi informativno-izobrazne aktivnosti u skladu sa strateškim okvirom zakonskim odredbama i pravilnicima iz područja gospodarenja otpadom.

Ukupna vrijednost projekta: 5.625,00 eura

Izvor financiranja: Grad Biograd na Moru i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

Kontakt osoba: Hrvoje Raspović, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više informacija o ostalim provedenim izobrazno-informativnim aktivnostima možete pronaći na Portalu sprječavanja nastanka otpada.

Link: https://sprjecavanjeotpada.azo.hr/rpt.htm.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA